Krémovo sivý prehoz na posteľ v štýle patchwork s prírodným motívom

Kód produktu: DOIMP-nak-26_40204 Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

Ak sa radi obklopujete vintage vecami a obľubujete históriu, tak prehoz v štýle patchwork bude pre Vás jasnou voľbou. Klasický patchwork produkt sa vyrába zošívaním malých kúskov látky, ktorá má na sebe potlač rôznych motívov alebo vzorov. Výsledkom je geometrický alebo nepravidelný útvar na deke, prikrývke alebo aj batohu.

Prinášame Vám kolekciu prehozov na postele, ktoré svojím vzhľadom nápadito vyzerajú ako patchwork deky, ale výhodou oproti klasickým ručne vyrábaným produktom je to, že moderná technológia tvorby prehozov zabezpečí, že prehoz sa Vám neroztrhá ani nezničí pri manipulácii s ním. Každá spálňa sa vďaka nemu zmení na vkusné a útulné miesto, kde budete radi tráviť svoj čas.

Aj napriek tomu, že patchwork prikrývka je vyrobená zo 100% polyestru, tak svojím materiálom sa vzhľadovo podobá bavlne. Počas chladnejších nocí ho môžete použiť ako ďalšiu vrstvu na prikrytie a naopak, počas letných dní spoľahlivo nahradí perinu.

Ďalšou praktickou výhodou prehozu je skutočnosť, že je zabalený v priehľadnom plastovom obale s rukoväťou.

 

 

Údržba: prehoz je vhodné prať v práčke na 30°, používanie chemických bielidiel sa neodporúča

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača. Všetky jemné farebné rozdiely môžu byť spôsobené kvalitou Vašej obrazovky alebo monitora.

 

Materiál: 100% polyester

Tolerancia rozmerov: +/- 3%

 

 

 

Patchworkový prehoz je skvelým a praktickým tipom pre Vás ako darček k rôznym sviatkom. Nechajte sa inšpirovať!