Obrusy do jedálne so škandinávskym motívom 150x240 cm

Kód produktu: ROOHC60-SCANDY Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

Hľadáte obrus do kuchyne či jedálne na obyčajné dni alebo na sviatočné obdobia v roku? Určite Vás osloví nejeden z našej ponuky. Zaujať Vás môžu nie len kvalitným spracovaním ale bezpochyby aj farbami a designom, ktorý uspokojí aj náročnú gazdinku. S obrusom na stole ľahko zabudnete na menej či viac časté nehody spojené so stolovaním alebo prípravou jedál. Statočne ochránia Váš stôl pred rôznymi nečistotami, poškriabaním a kontaktom s horúcim hrncom. Jednoducho sa udržiavajú čisté a Vy tak môžete tráviť viac času s blízkymi či relaxovať pri dobrej knihe. Týmto doplnkom na jedálenskom stole si spríjemníte chvíle strávené s rodinou pri spoločnom obede a umocníte tak silu jedinečného momentu.

Najkrajšie obrusy si teraz môžete kúpiť z pohodlia Vašej obývačky s kávičkou v ruke. Kuchyňu si môžete osviežiť aj novými utierkami, závesmi z našej ponuky.

 

Tolerancia rozmerov:  +/- 3%.

Materiál: polyester

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača. Všetky jemné farebné rozdiely môžu byť spôsobené kvalitou Vašej obrazovky alebo monitora.

 

 

Obrus ako darček je dobrá voľba. Maličkosť, ktorá vnesie nový nádych do interiéru.

Parametre

Farba Béžová
Vzor Abstraktný