Macko nalepovacie akrylové zrkadlo do detskej izby

Detská izba má svoje špecifiká, ktorými sa líši od všetkých ostatných izieb vo Vašom dome či byte. Miestnosť, ktorá sa stáva kráľovstvom pre našich najmenších, je často plná doplnkov, ozdôb a dekorácií. Do takéhoto detského sveta Vám prinášame nový vietor v podobe detských dekoračných zrkadiel. Nalepovacie zrkadlá, ktoré nájdete v našej ponuke, sú vyrobené z akrylového skla. To znamená, že oproti klasickým zrkadlám sú ľahšie a sú tiež nerozbitné. Manipulácia, ako aj ich umiestnenie v detskej izbe je tak bezpečné a nemusíte sa obávať žiadnych črepín.

 

 

Rozmer:

Šírka: 40 cm

Výška: 25 cm

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 1

 

Dekoratívne zrkadlá sú vyrobené z talianského akrylového skla. Zrkadlá sú ľahké, nerozbitné a odraz v nich je mierne skreslený. Tieto zrkadlá sú vhodné len na dekoračné účely.

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Ochrana materiálu a montáž: zrkadlo na stenu aplikujete jednoducho, a to pomocou silnej obojstrannej lepiacej pásky, ktorá je umiestnená na zadnej strane zrkadla. K tomu, aby ste dosiahli dokonalý a presný ornament Vám pomôže šablóna a návod, ktorý nájdete v balení. Na povrchu zrkadla je tiež nalepená ochranná fólia, vďaka ktorej sa zrkadlo v krabici nijako nepoškriabe. Po umiestnení zrkadla na stenu odporúčame túto ochrannú fóliu zo zrkadla odlepiť.

Parametre

Vzor Detský