Nástenná dekorácia v tvare srdiečka

Kód produktu: DOIMP-d54 Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

 

Dekoračné nápisy na stenu sú skvelým a nápaditým spôsobom, ktorý Vám pomôže preobliecť nudnú bielu stenu či iné fádne miesta vo Vašom interiéri. Nápisy na stene už dávno nie sú gýčovou záležitosťou, ale plnohodnotným bytovým dekoratívnym doplnkom, ktorý prinesie Vášmu bývaniu pestrosť a jedinečnosť.

 

Jednoduchým nápisom na stene, ako naprílald “BE SELF” či “WAKE UP” môžete vyjadriť svoj príbeh. Umiestniť ho môžete nalepovacím spôsobom napríklad na stenu Vašej chodby, kde Vás pred Vaším odchodom či príchodom domov povzbudí sila myšlienky. Manipulácia s nápisom je rýchla a jednoduchá, stačí ak odlepíte pásku zo spodnej časti a pritlačíte nápis na stenu. K tomu, aby ste si zútulnili svoj domov a vdýchli Vášmu interiéru život naozaj nepotrebujete veľa.

 

 

 

Šírka: 20 cm

Výška: 17 cm

Hrúbka: 3 mm

 

 

Tieto dekorácie na stenu sú vyrábané z vysoko kvalitného akrylu, ktorý pôsobí ako sklo, ale je oveľa ľahší a má vysoký lesk.

 

 

 

 

Veľkou výhodou týchto dekorácii na stenu je ich ľahká aplikácia. Stačí odlepiť pásky na spodnej strane a následne dekorácie prilepiť na vami požadované miesto. Z vrchu ich chráni priehľadná fólia ktorú ľahko odstránite jedným ťahom.

 

Balenie: Dekorácie na stenu sú zabalené v bublinkovej fólii a vložené do krabice z lepenky, pre čo najväčšiu ochranu pred poškodením.

 

 

 

Možnosť výberu farby: áno

 

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.