Okrúhle dekoratívne zrkadlá s ornamentom

 

 

Dekoračné zrkadlá, ktorými si skrášľujeme a tvoríme interiér svojho domova, prinášajú nový rozmer medzi bytové ozdobné doplnky. Okrem obrazov, hodín prípadne iných drobných dekorácii si môžete stenu svojej izby, spálne alebo obývačky dizajnovo vyšperkovať nalepovacími zrkadlami, ktoré opticky rozšíria každú miestnosť.


Ak radi popúšťate uzdu svojej fantázii, tak dekoratívne zrkadlá Vám poskytnú dostatočný priestor na sebarealizáciu. Mnohé zo zrkadiel, ktoré nájdete v našej ponuke sú zložené z viacerých častí, ktoré si jednoduchým spôsobom viete pripevniť na stenu tak, že si vytvoríte vlastný obrazec alebo ornament. Ak však chcete zachovať tvar, ako je zobrazený na obrázku, tak súčasťou balenia je aj návod ako správne zrkadlo na stenu aplikovať.


Jednotlivé kúsky sú od klasického zrkadla ľahšie a na stenu sa pripevňujú priloženou špeciálnou páskou bez použitia akýchkoľvek ďalších nástrojov. Okraje zrkadiel sú laserovo orezávané, takže pri manipulácii s nimi nehrozí žiadne riziko poranenia a ďalšou výhodou je, že sú nerozbitné. Pri dekoračných akrylových zrkadlách si ale treba uvedomiť, že skresľujú, a preto určite by nemali nahradiť všetky ostatné zrkadlá. Patria medzi dekoračné prvky a ich hlavnou úlohou je výzdoba interiéru, takže nie je vhodné ich umiesťovať napríklad do kúpeľne nad umývadlo.

 

 

Šírka:   50 cm

Výška:  50 cm

Hrúbka:  3 mm

Počet dielov: 2


 

 

Ozdobné zrkadlá sú vyrábané z ľahkého a nerozbitného talianského akrylového skla. Materiál vyzerá ako zrkadlové sklo, ale je ľahší a bezpečnejší a vytvára mierne skreslený odraz. Zrkadlo je vhodné len na dekoráciu.

 

dd

 

 

Ochrana materiálu a montáž: na zadnej strane dekorácie je umiestnená silná obojstranná lepiaca páska. Pásku jednoducho uvoľnite a pritlačte zrkadlo na stenu. Na vrchnej strane zrkadlového povrchu je ochranná fólia, ktorá chráni materiál pred poškriabaním. Po aplikovaní zrkadla na stenu ju môžete odstrániť. Pri presnej montáži Vám pomôže šikovná šablóna a návod. Konečný efekt bude neuveriteľný!

 

 

kkk


 

Balenie: zrkadlá sú balené v hrubej kartónovej krabici. Dbáme na to, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia.

 

dd

 

 


Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.

Parametre

Vzor Abstraktný