Okrúhle hodiny do detskej izby bielej farby

Kód produktu: DOIMP-z38e Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

 

Detské nástenné hodiny zohrávajú veľmi dôležitú úlohu pri zariaďovaní, respektíve, dotváraní detskej izby. Okrem toho, že sú krásnym dekoratívnym doplnkom, môžu byť aj prostriedkom k učeniu a poznávaniu času hravou formou, keďže deti často nezaujíma nič iné ako hra.

 

Vďaka farebným a  veselým motívom na hodinách s obľúbenými zvieratkami alebo inými detskými prvkami sa učenie stane každodennou zábavou. Ľahkou a jednoduchou manipuláciou ich môžete zavesiť na stenu.

 

Keďže súčasťou hodín je tichý mechanizmus nemusíte sa obávať toho, že počas spánku by tikaním zobudili Vaše dieťa. Rozvíjať fantáziu a predstavivosť v detských hlavičkách môžete aj takýmto spôsobom. Prekvapte svoje dieťa darčekom, ktorý im vyčarí úsmev, veď čo môže byť krajšie ako usmiata detská tvárička.

 

 

 

Šírka: 30 cm

Výška: 30 cm

Hrúbka: 3 mm

 

 

Materiál, z ktorého sa hodiny vyrábajú je PMA - akrylové sklo s vysokým leskom. Tento materiál je veľmi podobný sklu, ale je od neho ľahší. Pri výrobe sa dbá na precíznosť.

 

 

 

 

Hodinový mechanizmus: v týchto hodinách je osadené moderné elektronické zariadenie bez efektu tikania (tichý chod). Súčasťou balenia je aj AA batéria.

 

 

Balenie: hodiny sú balené v hrubej kartónovej krabici. Dbáme na to, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia.

 

 

 

 

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.