Okrúhle nalepovacie zrkadlo s ornamentom

Okrúhle či oválne dekoračné nalepovacie akrylové zrkadlá sa perfektne hodia na stenu do predsiene, chodby, obývačky ale aj do spálne. Zrkadlá, ktoré v našej ponuke nájdete sú dekoratívne, čo znamená, že odraz, ktorý v nich vidíme je mierne skreslený. Neodporúčame preto, aby tieto zrkadlá boli využívané ako úplná náhrada klasických zrkadiel, pri ktorých je odraz presný a ostrý. Zrkadlá, ako dekorácia na stene, sa vám budú páčiť, ak chcete moderne a štýlovo dotvoriť Vašu izbu a nástenné obrazy nie sú presne tým, čo si predstavujete.

 

 

Rozmer:

Šírka: 50 cm

Výška: 50 cm

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 1

 

Dekoratívne zrkadlá sú vyrobené z talianského akrylového skla. Zrkadlá sú ľahké, nerozbitné a odraz v nich je mierne skreslený. Tieto zrkadlá sú vhodné len na dekoračné účely.

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Ochrana materiálu a montážzrkadlo na stenu aplikujete jednoducho, a to pomocou silnej obojstrannej lepiacej pásky, ktorá je umiestnená na zadnej strane zrkadla. K tomu, aby ste dosiahli dokonalý a presný ornament Vám pomôže šablóna a návod, ktorý nájdete v balení. Na povrchu zrkadla je tiež nalepená ochranná fólia, vďaka ktorej sa zrkadlo v krabici nijako nepoškriabe. Po umiestnení zrkadla na stenu odporúčame túto ochrannú fóliu zo zrkadla odlepiť.

Parametre

Štýl Moderný