Ozdobné zrkadlá do interiéru

 

 

Zrkadlá dnes už nechýbajú v žiadnej domácnosti. Ako iste viete, neslúžia len na kontrolu nášho vzhľadu, ale predovšetkým sa využívajú aj ako bytové doplnky, ktoré dokážu v interiéri vykúzliť hotové divy. Opticky zväčšia malé priestory, vnesú viac svetla tmavým miestam, umocnia a dotvoria originalitu Vášho bývania, vďaka rozličným tvarom, z ktorých sa zrkadlá skladajú.

 

Manipulácia so zrkadlom je veľmi jednoduchá a umiestenie je prakticky možné kamkoľvek, vzhľadom na to, že je to nalepovací spôsob, nie je nutné vŕtanie do stien či iné nepohodlné spôsoby zaobchádzania s ním.

 

Ak rozmýšľate nad tým, kde by Vám tento bytový doplnok najkrajšie vynikol, tak Vám predstavujeme overený spôsob, ktorým je zrkadlo zavesené nad pohovkou alebo komodou.


 

Šírka: 200 cm

Výška: 45 cm

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 71

 

 

 

Ozdobné zrkadlá sú vyrábané z ľahkého a nerozbitného talianského akrylového skla. Materiál vyzerá ako zrkadlové sklo, ale je ľahší a bezpečnejší a vytvára mierne skreslený odraz. Zrkadlo je vhodné len na dekoráciu.

 

dd

 

 

Ochrana materiálu a montáž: na zadnej strane dekorácie je umiestnená silná obojstranná lepiaca páska. Pásku jednoducho uvoľnite a pritlačte zrkadlo na stenu. Na vrchnej strane zrkadlového povrchu je ochranná fólia, ktorá chráni materiál pred poškriabaním. Po aplikovaní zrkadla na stenu ju môžete odstrániť. Pri presnej montáži Vám pomôže šikovná šablóna a návod. Konečný efekt bude neuveriteľný!

 

kkk


Balenie: zrkadlá sú balené v hrubej kartónovej krabici. Dbáme na to, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia.

 

dd

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.

Parametre

Vzor Abstraktný