Prešívané celoročné antialergické periny 160x200 cm

Kód produktu: DOIMP-160x200 Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

Ak chcete vymeniť svoj starý paplón za nový alebo si zariaďujete byt a hľadáte kvalitu, tak Vám ponúkame prešívané antialergické periny bielej farby. Paplón je charakteristický svojimi antialergickými vlastnosťami, pretože zabraňuje rastu plesní, roztočov a mikroorganizmov. Povrchový materiál je zhotovený z tenučkých vláken polyesteru a polyamidu, vďaka ktorým je perina mäkká a príjemná pri každom dotyku. Výplň je tvorená silikónovými vláknami vyznačujúcimi sa veľmi dobrou tepelnou termoreguláciou, takže ich môžete používať nie len v zime, ale aj počas teplejších ročných období, pretože dokážu zabezpečiť aj cirkuláciu vzduchu. Jeho celoročné využívanie určite oceníte, a tak už nebudete musieť počas roka svoj paplón už meniť. Prešívanie po celej ploche zaručí, že sa nebudú vytvárať nepríjemné zhluky výplne, ako to býva často u mnohých paplónoch.

V našom eshope nájdete aj biele vankúše, takže si môžete vytvoriť set do spálne. Ponúkame Vám aj veľký výber hrejivých diek, kvalitných prehozov na posteľ alebo moderných posteľných obliečok s 3D motívmi, stačí si len zvoliť správnu veľkosť a motív.

 

Výplň: silikónové vlákno

Povrchový materiál: 100% mikrovlákno

Balenie: plastová taška na zips

 

 

Paplón ako darček? Prečo nie! Ak máte známeho, ktorý si zariaďuje spálňu alebo sa sťahuje do nového bytu, tak ho prekvapte. Veď aj paplón navyše pre návštevu sa vždy zíde.