Akrylové zrkadlá na stenu

Dekoračné zrkadlá na stenu, ktoré Vám svojou jedinečnosťou vyrazia dych. Zvoliť si môžete také, ktoré sú ako jeden celok alebo si vyberte zrkadlá, ktoré sa skladajú z viacerých častí. Tie môžete kombinovať a umiestňovať na stenu akokoľvek sa to bude páčiť práve Vám. Dekoratívne zrkadlá sa dokonale hodia do každej miestnosti. Od predsiene až po spálňu. Moderný dizajn tohto originálneho bytového doplnku prinesie nie len optické presvetlenie a zväčšenie priestoru, ale aj nový vánok do Vášho interiéru, ktorý ocení každá návšteva.

 

Ozdobné zrkadlá sa od klasických zrkadiel líšia hlavne tým, že odraz, ktorý v nich vidíme je skreslený a nie je úplne ostrý. Odporúčame ich preto využívať ako moderný dekoračný doplnok a nie ako náhradu tradičného zrkadla. Odlišnosťou u týchto zrkadiel je tiež to, že na stenu sa nezavesujú, ale lepia sa na ňu špeciálnou lepiacou páskou, ktorá je súčasťou balenia. O to, že sa zrkadlo zo steny uvoľní a rozbije nemusíte mať obavy. Tieto zrkadlá sú akrylové, čo znamená, že sú ľahké a nerozbitné.

 

Rozmery:

Výška: 64 cm

Šírka: 64 cm

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 6 ks

Ozdobné zrkadlá sú vyrábané z ľahkého a nerozbitného talianského akrylového skla. Materiál vyzerá ako zrkadlové sklo, ale je ľahší a bezpečnejší a vytvára mierne skreslený odraz. Zrkadlo je vhodné len na dekoráciu. Ochrana materiálu a montáž: na zadnej strane dekorácie je umiestnená silná obojstranná lepiaca páska. Pásku jednoducho uvoľnite a pritlačte zrkadlo na stenu. Na vrchnej strane zrkadlového povrchu je ochranná fólia, ktorá chráni materiál pred poškriabaním. Po aplikovaní zrkadla na stenu ju môžete odstrániť. Pri presnej montáži Vám pomôže šikovná šablóna a návod. Konečný efekt bude neuveriteľný! Balenie: zrkadlá sú balené v hrubej kartónovej krabici. Dbáme na to, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia.

Parametre

Štýl Moderný