Dekoračné kuchynské hodiny červenej farby

Kód produktu: DOIMP-z55 Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

 

Kuchynské nástenné hodiny Vám rozhodne nemôžu chýbať v srdci domova, ktorým je kuchyňa. Keďže v nej trávime najviac času pripravovaním jedál, pečením, stretávaním sa s rodinou pri spoločnom obede, je dôležité mať prehľad aj o čase. Z našej kategórie nástenných kuchynských hodín si môžete vybrať z rôznych tvarov, veľkostí, motívov na hodinách, ale aj farebných variácií, ktoré okrem funkčného hľadiska môžu plniť aj estetický a dekoratívny charakter.

 

Vzhľadom na originálne dizajnové prevedenie, vzory a motívy ako napríklad hodiny s kvetmi, ovocím, čokoládou alebo hodiny v tvare čajníka, kávy, lyžičiek, Vám vytvoria krásnu súhru s farbou na Vašej stene a ľahko ich skombinujete s celkovým zariadením. Nechajte sa potešiť týmto štýlovým dekoratívnym doplnkom zakaždým, keď budete chcieť vedieť, koľko je hodín.

 

 

Šírka: 46 cm

Výška: 35 cm

Hrúbka: 3 mm

 

 

Materiál, z ktorého sa hodiny vyrábajú je PMA - akrylové sklo s vysokým leskom. Tento materiál je veľmi podobný sklu, ale je od neho ľahší. Pri výrobe sa dbá na precíznosť.

 

 

 

 

Hodinový mechanizmus: v týchto hodinách je osadené moderné elektronické zariadenie bez efektu tikania (tichý chod). Súčasťou balenia je aj AA batéria.

 

 

Balenie: hodiny sú balené v hrubej kartónovej krabici. Dbáme na to, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia.

 

 

 

Možnosť výberu farby: áno

 

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.