Krémovo tyrkysová dojčenská osuška

Kód produktu: MARRDI-5 Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

Takmer nič nie je krajšie ako číra detská radosť a iskričky v očiach po kúpeli a šantení vo vani s hračkami. Náš eshop Vám predstavuje novú kolekciu kvalitných osušiek a uterákov z tzv. česanej bavlny. Sú ozdobené farebnými aplikáciami a motívmi, ktoré určite zaujmú každého drobca. Vďaka vysokej savosti vody svoje dieťa s nimi rýchlo osušíte, no zároveň ďalším benefitom je aj rýchle schnutie samotného produktu. Uteráky nestrácajú svoju farbu a mäkkosť ani po mnohých praniach v práčke, takže Vaše deti budú s nimi vyrastať. Osušky sú vhodné aj pre novorodencov a kojencov na každodenné použitie. Príjemný a na dotyk jemný materiál je šetrný pri sušení citlivej detskej pokožky. Uteráky môžte nosiť aj na cesty alebo ho v lete využiť aj na dovolenke pri mori či bazéne.

S nami môžte svojim deťom zútulniť aj izbičku. Vyberte si z ponuky originálnych posteľných obliečok s obľúbenými postavičkami z rozprávok ako Mimoni, Ľadové kráľovstvo alebo Prasiatko Pepa. Svojim deťom ľahko vyčaríte úsmev na tvári.

 

Tolerancia rozmerov:  +/- 3%.

Materiál: 100% bavlna

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača. Všetky jemné farebné rozdiely môžu byť spôsobené kvalitou Vašej obrazovky alebo monitora.

 

Potrebujete dar ku krstu dieťatka alebo sa blíži jeho sviatok? Jednoducho a prakticky viete pomôcť  rodičom, ale zároveň ich aj potešiť krásnou detskou osuškou a uterákom, ktoré ich bábätko využije.

Parametre

Farba Biela
Vzor Detský