Mäkký antialergický vankúš bielej farby 63x63 cm

Kód produktu: DOIMP-HC20 63x63 Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

 

Ak chcete vymeniť svoj starý vankúš za nový alebo si zariaďujete byt a hľadáte kvalitu, tak Vám ponúkame antialergické vankúše bielej farby. Vankúš je charakteristický svojimi antialergickými vlastnosťami, pretože zabraňuje rastu plesní, roztočov a mikroorganizmov. Povrchový materiál je zhotovený z tenučkých vláken polyestru a polyamidu, vďaka ktorým je vankúš mäkký a príjemný pri každom dotyku. Výplň je tvorená silikónovými vláknami vyznačujúcimi sa veľmi dobrou tepelnou termoreguláciou, takže ich môžete používať nie len v zime, ale aj počas teplejších ročných období, pretože dokážu zabezpečiť cirkuláciu vzduchu.

V našom eshope nájdete aj ďalšie lôžkoviny ako biele paplóny, takže si môžete vytvoriť set do spálne. Ponúkame Vám aj veľký výber hrejivých diek, kvalitných prehozov na posteľ alebo moderných posteľných obliečok s 3D motívmi, stačí si len zvoliť správnu veľkosť a motív.

 

Rozmer: šírka 63 cm x dĺžka 63 cm

Výplň: silikónové vlákno

Povrchový materiál: 100% mikrovlákno

Balenie: plastové vrecko

 

 

 

Vankúš ako darček? Prečo nie! Ak máte známeho, ktorý si zariaďuje spálňu alebo sa sťahuje do nového bytu, tak ho prekvapte. Veď aj vankúš navyše pre návštevu sa vždy zíde.