Nástenné hodiny s tichým chodom do detskej izby

 

Detské hodiny na stenu zohrávajú veľmi dôležitú úlohu pri zariaďovaní, respektíve, dotváraní detskej izby. Okrem toho, že nástenné hodiny sú krásnym dekoratívnym doplnkom, môžu byť aj prostriedkom k učeniu a poznávaniu času hravou formou, keďže deti často nezaujíma nič iné ako hra. Vďaka farebným a  veselým motívom na hodinách s obľúbenými zvieratkami alebo inými detskými prvkami sa učenie stane každodennou zábavou.

 

Ľahkou a jednoduchou manipuláciou ich môžete zavesiť na stenu. Keďže súčasťou hodín je tichý mechanizmus nemusíte sa obávať toho, že počas spánku by tikaním zobudili Vaše dieťa. Rozvíjať fantáziu a predstavivosť v detských hlavičkách môžete aj takýmto spôsobom. Prekvapte svoje dieťa darčekom, ktorý im vyčarí úsmev. Veď čo môže byť krajšie ako usmiata detská tvárička.

 

 

 

Šírka: 25 cm

Výška: 28 cm

Hrúbka: 3 mm

 

 

Materiál, z ktorého sa hodiny vyrábajú je PMA - akrylové sklo s vysokým leskom. Tento materiál je veľmi podobný sklu, ale je od neho ľahší. Pri výrobe sa dbá na precíznosť.

 

 

 

 

Hodinový mechanizmus: v týchto hodinách je osadené moderné elektronické zariadenie bez efektu tikania (tichý chod). Súčasťou balenia je aj AA batéria.

 

 

Kyvadlo nástenných hodín je poháňaný samostatnou batériou typu AA. Vďaka modernému mechanizmu má kyvadlo tichý chod. Mechanizmus hodín je od mechanizmu kyvadla oddelený. Zastavenie kyvadla preto neovplyvňuje presnosť hodín.

 

 

Balenie: hodiny sú balené v hrubej kartónovej krabici. Dbáme na to, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia.

 

 

 

 

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.

Parametre

Farba Oranžová
Vzor Detský