Originálne nalepovacie dekorácie do detskej izby

 

 

Detská izba je čarovným kráľovstvom, kde sa deti majú cítiť tak, akoby tam naozaj boli kráľmi a kráľovnami. Nalepovacie zrkadlá na stenu s detskými motívmi takúto atmosféru v izbe určite vytvoria. Doprajte svojim deťom, nech im dobrú noc zapraje macko či malý tigrík, alebo im z obyčajného stropu v izbe vytvorte hviezdnu oblohu, lúku plnú kvetov či dokonca tajomný priestor s vesmírnymi raketami.

 

Tieto dekoračné zrkadlá nie sú vyrobené z klasického ale akrylového skla. Jeho výhodou pri umiestňovaní v detskej izbe je, že tento typ skla je ľahší a nerozbitný. Pri týchto detských dekoráciách je bezpečie Vašich detí zaistené a vy sa nemusíte obávať žiadnych črepín na zemi.

 

Ak si zvolíte detskú izbu ozdobiť dekoratívnymi zrkadlami, k ich aplikácii nebudete potrebovať nijaké náradie. Na stenu ich jednoducho nalepíte pomocou pribalenej špeciálnej lepiacej pásky. Detská izba tak bude vyzerať nádherne aj bez zbytočných dier v stene.

 

 

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 23

 

 

 

 

Ozdobné zrkadlá sú vyrábané z ľahkého a nerozbitného talianského akrylového skla. Materiál vyzerá ako zrkadlové sklo, ale je ľahší a bezpečnejší a vytvára mierne skreslený odraz. Zrkadlo je vhodné len na dekoráciu.

 

dd

 

 

Ochrana materiálu a montáž: na zadnej strane dekorácie je umiestnená silná obojstranná lepiaca páska. Pásku jednoducho uvoľnite a pritlačte zrkadlo na stenu. Na vrchnej strane zrkadlového povrchu je ochranná fólia, ktorá chráni materiál pred poškriabaním. Po aplikovaní zrkadla na stenu ju môžete odstrániť. Pri presnej montáži Vám pomôže šikovná šablóna a návod. Konečný efekt bude neuveriteľný!

 

kkk

 

Balenie: zrkadlá sú balené v hrubej kartónovej krabici. Dbáme na to, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia.

 

dd

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.

UložiťUložiť

Parametre

Vzor Detský