Sivý prehoz do spálne s elegantným vzorom

Kód produktu: MARN44N Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

O produkte

 

Ponúkame Vám luxusné a moderné prehozy na posteľ, ku ktorým si môžete doobjednať a skombinovať produkty ako sú vankúše, posteľná bielizeň 3D, teplé deky, ale aj štýlové tlačené závesy. Prehozy sú vyrábané modernou technológiou z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaručujú dlhú stálosť a farebnosť pri opakovanom praní a dlhodobom používaní. Tieto prikrývky sa Vám nepokrčia ani pri opakovanom balení a vybaľovaní, či pri samotnom používaní.

Prehozy sú balené v plastovej taške na zips. Tieto balené prehozy môžete využiť aj ako darček pre Vašich priateľov alebo blízkych. Plastová taška s rúčkou umožňuje jednoduché prenášanie a skladovanie prehozov. Môžete ho zobrať so sebou kamkoľvek. 

V našom eshope si môžete doobjednať celý rad ďalších produktov do domácnosti. Rýchlo a z pohodlia domova si môžete vynoviť a farebne doladiť Vašu spálňu alebo obývačku. 

Neustále Vám prinášame nové vzory prehozov, ktoré sú plné farieb s jedinečným štýlom. Každý produkt, ktorý si u nás zakúpite je unikátny. Dizajn produktov, ktoré Vám ponúkame sa neustále obmieňa, preto Vám ponúkame každý týždeň nové vzory a farby.

 

Rozmer

 

šírka 170 cm x dĺžka 210 cm

šírka 170 cm x dĺžka 230 cm

šírka 200 cm x dĺžka 220 cm

šírka 220 cm x dĺžka 200 cm

šírka 200 cm x dĺžka 240 cm

šírka 220 cm x dĺžka 240 cm

šírka 240 cm x dĺžka 240 cm

šírka 240 cm x dĺžka 260 cm

šírka 260 cm x dĺžka 240 cm

 

Materiál

 

100% Polyester

 

Doplnkové informácie

 

Tolerancia rozmerov je +/- 3%
Balenie prehozu: v plastovej taške na zips

Súčasťou balenia sú obliečky na vankúše 2ks 50 cm x 60 cm

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača

Parametre

Farba Sivá
Štýl Moderný