Moderné tmavo sivé hodiny na stenu

50,30 €
Odosielame do 2-4 dní
ks

Kód produktu: FLEZ112-1A Doprava a platba

O PRODUKTE

 

Dizajnové nástenné hodiny sú  bytovým doplnkom, ktorý dokáže urobiť s miestnosťou divy. Vďaka nim aj obyčajná a holá stena dokáže zmeniť atmosféru v izbe, ktorá sa stane moderným a vkusne zariadeným miestom. Dekoračné hodiny sa svojim vzhľadom a prevedením hodia do obývačky, chodby, pracovne, ale aj spálne. Stačí im nájsť vhodné miesto, kde vynikne ich jedinečnosť. Získate tak prehľad o čase, ale aj interiérový doplnok a harmonicky zariadenú izbu.

 

Nástenné hodiny sú vyrobené z plexiskla, ktoré sa vyznačuje vysokým leskom, takže dokonalo zapadnú do luxusne zariadenej miestnosti. Patríte medzi ľudí, ktorí si užívajú, keď sa môžu vyblázniť pri zariaďovaní svojej domácnosti? Mnohé hodiny sú navrhnuté tak, že menšie časti si môžete po stene rozmiestniť sami a jednoduchým spôsobom ich prilepiť.

 

ROZMER

 

Šírka: 30 cm

Výška: 30 cm

 

MATERIÁL

 

 

Materiál, z ktorého sa hodiny vyrábajú je PMA - akrylové sklo s vysokým leskom. Tento materiál je veľmi podobný sklu, ale je od neho ľahší. Pri výrobe sa dbá na precíznosť.

 

 

 

DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE

 

Hodinový mechanizmus: v týchto hodinách je osadené moderné elektronické zariadenie bez efektu tikania (tichý chod). Súčasťou balenia je aj AA batéria.

 

 

Balenie: hodiny sú balené v hrubej kartónovej krabici. Dbáme na to, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia.

 

 

 

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.

Parametre

Farba Sivá
Štýl Moderný