3D obliečky z mikrovlákna a ich výhody

Čo je to mikrovlákno

3D_obliecka_delfinMikrovlákno môžeme definovať ako syntetickú bavlnu. Je charakterizovaná jemným a elastickým materiálom ktorý môže mať významný vplyv na pohodlie nášho spánku. Ale výnimočná mäkkosť je len jednou z mnohých výhod ktoré ponúka tento typ tkaniny. Mikrovlákno nie je potrebné žehliť, kľudne ho môžete prať aj pri vyšších teplotách a aj napriek tomu nestratí svoje kvality. Navyše 3D obliečky z mikrovlákna schnú veľmi rýchlo. Všetky tietofaktory robia starostlivosť o textílie vyrobené z tohto materiálu veľmi jednoduchú a časovo nenáročnú. Okrem toho sú výrobky z mikrovlákna podstatne lacnejšie ako napríklad satén či hodváb, aj napriek tomu sú skvelou voľbou. Posteľná bielizeň z mikrovlákna má veľmi veľa výhod. Nie len praktických ale aj estetických. Nežmolkuje sa, nekrčí sa a ani nestráca svoje farebné vlastnosti ani pri opakovanom praní. Pomer kvality a ceny je neporovnateľný. 

 

 

Obliečky z mikrovlákna vhodné aj pre alergikov a deti

3D_obliecky_kvetyĎalšou veľkou výhodou textilných výrobkov z mikrovlákna je skutočnosť, že neudržujú v sebe prach. Stačí ich občas vytrepať a budú opäť čisté. Zabraňujú teda vnikaniu rôznych typov baktérií  do vlákna obliečok a teda nespôsobujú alergické reakcie. Na druhej strane ich štruktúra je veľmi  jemná a bezpečná aj pre citlivú pokožku detí, pretože nespôsobuje odreniny a jemne zabalí Vaše  dieťa pre skvelý spánok. Okrem toho sú výrobky z mikrovlákna, priedušné, nezachytávajú  vlhkosť, zabraňujú prehriatiu organizmu ale napriek tomu sa vyznačujú príjemnou hrejivosťou. Ich pranie je veľmi jednoduché. Určite viete, že až pri praní nad 60 °C dosiahnete zničenie všetkých baktérií a roztočov. Je to teplota, ktorá pri praní posteľných obliečok z prírodných materiálov, môže spôsobiť ich poškodenie. Pri obliečkach z mikrovlákna toto zničenie nehrozí. Teda žiadne alergie na prach či rostoče nebudú mať šancu. Ľahšie zaspávanie a vstávanie z postele bude pre Vás samozrejmosťou.

 

Trojrozmerný dizajn

3D_obliecky_mestoVďaka charakteristickým vlastnostiam postelí z mikrovlákna sa môžeme zamerať na výhody 3D motívov. Vďaka modernej metóde farbenia textilu označovaného ako 3D sa obliečky vyznačujú intenzitou a trvanlivosťou farieb a veľmi realistickému zobrazeniu. Motívy vyzobrazené na posteľných obliečkach vytvárajú dojem priestrannosti. Vzory 3D zdobenia posteľnej bielizne vďaka svojej hĺbke pripomínajú obrázky alebo skutočné fotografie. Pre to sú skvelým riešením pre tých, ktorých nudia tradičné posteľné obliečky. Vďaka spomínanej technológii farbenia sú tieto výrobky charakterizované odolnosťou voči vyblednutiu farieb a abrázii vzorov. V dnešnej dobe sú 3D posteľné obliečky vďaka mnohým funkčným a vizuálnym výhodám veľmi obľúbenou dekoráciou. V ponuke nájdete mnoho motívov ako rôzne kvety, autá, zvieratá, motocykle, mestá či geometrické tvary.  

 

Obojstranné riešenia

Pre ľudí, ktorí hľadajú výrobky z mikrovlákna, avšak majú radi aj tradičné obliečky, sú v ponuke aj také, ktoré majú z druhej strany klasický jednofarebný podklad. Vďaka tomu, v závislosti od Vašej nálady, môžete kedykoľvek zmeniť výzdobu Vašej spálne. Je len na Vás či máte chuť na 3D motívy alebo radšej jednofarebnú eleganciu.