Deky, obliečky či župany - Ochráňte sa pred zimou

Ak aj vy patríte k teplomilným ľuďom, práve pre Vás sme pripravili pár typov ako prečkať toto chladné počasie v pohodlí domova.

V prvom rade sú to teplé hrubé deky do ktorých sa môžete zabaliť od hlavy až po päty alebo ich len tak jednoducho prehodiť cez gauč či posteľ a vychutnávať ich mäkkosť. Využijete ich na relax s knihou v ruke, filmový večer s rodinou či krátke zdriemnutie.

Druhou nevyhnutnosťou pre chladné dni sú teplé župany vďaka ktorým sa budete cítiť ako v bavlnke. Predstavte si, že ste práve vyšli z teplej vane, oblečiete si na seba mäkučký župan a so šálkou horúceho čaju či kávy budete len tak oddychovať. No neláka Vás to?

Neodmysliteľnou súčasťou sú aj posteľné obliečky, ktoré Vás zahrejú hlavne v noci. V zimnej sezóne dominujú bavlnené a flanelové obliečky ktoré vďaka svojej kvalite zaistia skvelý nočný spánok a nezničia sa ani po viacnásobnom praní či použití.

Časy, kedy bytový textil plnil len praktickú funkciu, sú dávno za nami. V dnešnej dobe sú bytové doplnky kúskom domova, ktorý si vyberáme tak, aby ladil s celkovým dizajnom nášho interiéru. V sortimente nášho obchodu nájdete veľký výber bytového textilu na chladnejšie dni. Ponúkame rôzne deky, posteľné obliečky, koberce, župany či prehozy pre celú rodinu.