Prineste leto do Vašej spálne

V dnešnom blogu Vám predstavíme novinky v letnom bytovom textile. Ako si zariadiť spálňu tak, aby sa v nej dalo vydržať aj počas letných horúčav.

Posteľné obliečky

V lete bývajú horúce nie len dni, ale aj noci. Práve vtedy by človek najradšej spal bez akejkoľvek periny alebo paplónu. Keď sa už aj zakryjete, je potrebné mať posteľnú bielizeň, ktorá nie je príliš hrejivá. Na to skvele poslúžia posteľné obliečky z mikrovlákna. Sú príjemné na dotyk, mäkké a majú skvelé termoregulačné vlastnosti. V zime hrejú, naopak v lete Vás príjemne chladia. Navyše tento materiál nespôsobuje žiadne alergia a nezadržiava prach.

postelne-oblieckyobliecky-na-postelpostelne-pradlo

My Vám predstavujeme posteľné obliečky z tohto skvelého materiálu doplnené krásnymi letnými motívmi. Svetlé farby a krásne vzory aj do Vašej spálne prinesú letnú atmosféru. V letnom dizajne sú veľmi obľúbené motívy zelených listov, kaktusov, kokosu alebo aj pelikánov. Aj v ten najhorúcejší deň sa tak budete tešiť do svojej postele v ktorej sa poriadne vyspíte, aby ste boli pripravení na ďalšie letné dobrodružstvá.

Prehozy

Chcete ochrániť Vašu posteľnú bielizeň pred poškodením? Alebo pred poletujúcim prachom, ktorý sa v letnom období vyskytuje vo zvýšenom množstve? Potom sú pre Vás skvelým riešením prehozy na posteľ s elegantným letným motívom. Ochránia vašu posteľ a Vaša spálňa dosiahne úplne nový rozmer. Kvalita materiálu Vás určite ohromí.

prehoz-na-postel   prehoz-na-manzelsku-postel   moderne-prehozy

Prehozy na posteľ z našej ponuky budú skvele ladiť aj k posteľným obliečkam. Vzory sú totožné a tak si môžete vo Vašej spálni vytvoriť Vaše osobné letné kráľovstvo. Veľkou výhodou týchto prehozov je to, že sú vyrábané z kvalitných materiálov. Nemusíte sa teda báť že ak si ľahnete na tento prehoz tak ho poškodíte. Práve naopak. Tieto prehozy si udržia svoje vlastnosti a farebnú stálosť aj pri dlhodobom používaní.

Závesy

Vo vašej spálni závesy nebudú na škodu hlavne v lete. Ak si chcete v izbe udržať príjemný chládok, skvele Vám poslúžia. Určite poznáte ten pocit, kedy Vám slnečné lúče svietia priamo do okien a nahrejú izbu tak, že sa neochladí ani v noci. Práve pre to, by mali byť závesy v každej spálni. Jednoducho si ich zatiahnete a priame slnko tak nebude mať šancu.

letny-zaves   moderny-zaves   zaves-do-obyvacky

K ponuke posteľných obliečok a prehozov, pripájame aj závesy s letným motívom. Aj svetlé farby závesov majú svoj účinok. Navyše ak sú posiate krásnymi letnými motívmi, vytvoria vo Vašej spálni dokonalú dekoráciu. Máte na výber z viacerých rozmerov a dĺžok, čo Vám zaručí že závesy sa budú hodiť aj na Vaše okno.

Obliečky na vankúše

K tejto skvelej ponuke pridávame ešte jednu maličkosť, ktorá Však vie zmeniť izbu na nepoznanie. Sú to dekoračné obliečky na vankúše. Aj keby bola Vaša spálňa zariadená stroho v jednofarebných odtieňoch, stačia malé vankúšiky plné farieb a letných motívov a vytvoríte si tak skvelé prostredie na oddych a relax.

obliecka-na-vankusdekoracne-oblieckydekoracne-vankuse