Obojstranný prehoz na dvojposteľ modrý

Modré obojstranné prehozy na posteľ s kvetinovým vzorom
Modré obojstranné prehozy na posteľ s kvetinovým vzorom

Kód produktu: MARNAP-6 Doprava a platba

Produkt už nie je v ponuke

O produkte

Ponúkame Vám luxusné a moderné obojstranné prehozy na posteľ, ktoré majú tu výhodu, že si každý deň môžete vybrať farebnú stranu podľa nálady.  K týmto prehozom si môžete kombinovať produkty ako sú vankúše, 3D posteľná bielizeň, teplé deky ale aj štýlové závesy.  
Prehozy sú vyrábané z kvalitného materiálu, ktorý sa Vám tak rýchlo nezničí a nepoškodí. Tieto prehozy sa Vám nepokrčia ani pri opakovanom balení a vybaľovaní či pri samotnom používaní. Prehoz Vám prikryje posteľ a tým bude každý deň vyzerať upravene a Vaša spálňa fantasticky.
Prehozy sú balené v plastovej taške na zips. Táto taška s rúčkou Vám umožní pohodlné a jednoduché skladovanie a prenášanie týchto prehozov. Takto balené prehozy môžete využiť aj ako darček pre vašich priateľov alebo blízkych. 

V našom e-shope si môžete doobjednať celý rad ďalších produktov do domácnosti. Rýchlo a z pohodlia domova si môžete vynoviť a farebne doladiť Vašu spálňu alebo obývačku. 

Neustále Vám prinášame nové vzory prehozov, ktoré sú plné farieb s jedinečným štýlom. Každý produkt, ktorý si u nás zakúpite je unikátny kúsok. Dizajn produktov, ktoré Vám ponúkame, sa neustále obmieňa, preto Vám ponúkame každý týždeň nové vzory a farby.


Rozmer prehozu:

šírka 170 x dĺžka 210 cm

šírka 220 x dĺžka 240 cm

 

Materiál: 100% polyester

Balenie prehozu: v plastovej taške na zips

 

 

Ako darček

Tento prehoz môžete použiť aj ako darček, pretože je zabalený v plastovej taške.

Parametre

Farba Modrá
Vzor Kvetinový