Objavte čaro toaletného stolíka

Vhodným doplnkom každej štýlovej spálne alebo dievčenskej izby je toaletný stolík. Slúži pre ženu ako skrášlovacie kráľovstvo pre jej prípravu na každý deň.

Toaletný stolík je vhodným dizajnovým doplnkom, ktorý dokonale oživý vaše bývanie. Každá žena by chcela mať svoj vlastný kútik, kde by mala odložené svoje kozmetické potreby a rôzne drobnosti. Práve na tento účel sú ideálne toaletné stolíky z našej ponuky.

Toaletný stolík so zásuvkami a otočným zrkadlom

Ako nájsť vhodné miesto pre toaletný stolík?

Najčastejšou voľbou umiestnenia toaletného stolíka sú spálne. Samozrejme je na vašom úsudku kde sa vám bude najviac hodiť. Celkový dizajn bytu nepokazíte keď ho umiestnite aj do šatníka, priestrannej chodby alebo kúpeľne.

Nezabúdajte hlavne na rozmery

Vieme, že ponuka toletných stolíkov na trhu je naozaj široká. Je dôležité, aby ste vedeli, kde chcete toaletný stolík umiestniť. Pre dievčenské izby, čiže môžme hovoriť o detských izbách je vhodné zvoliť menšie stolíky. Dospelá žena potrebuje toaletný stolík s väčšími rozmermi, nakoľko neslúži iba pre kozmetiku ženy, ale aj ako odkladací stolík pre šperky. Do priestrannej chodby alebo väčšej spálne si zvoľte rozmernejší typ toaletného stolíka, v ktorej dokonale vynikne a bude pôsobiť štýlovo.

Moderný toaletný stolík v čiernej farbe s LED osvetlením

Akú funkciu splňa toaletný stolík?

Predovšetkým slúži pre praktické účely. to znamená, že disponuje s úložným priestorom. Žena potrebuje mať prehľad v svojích veciach, tak určite si zvoľte toaletný stolík s minimálne dvoma a viac zásuvkami. Niektoré toaletné stolíky disponujú aj so skrinkami. To vám umožní odložiť si omnoho viac doplnkov, šperkov a kozmetiky.

Určite veľmi dôležitou a praktickou súčasťou toaletného stolíka je aj zrkadlo. Stolík by tak nespĺňal svoj účel no výber veľkosti zrkadla je na vás. Samozrejme je lepšie kúpiť si stolík s väčším zrkadlom a dobrým osvetlením, pretože tam sa žena uistí o svojom outfite a dokonalom makeupe. S dobrým a kvalitným osvetlením tak prípadne rýchlo odstráni rôzne nedokonalosti.

Zvoľte si pri výbere kvalitné materiály

Určite si nikto z nás nekupuje toaletný stolík na krátku dobu. Je to časť nábytku a mali by ste siahnuť po kvalitnejších a trvácnejších materiáloch. Osvedčeným a vysoko kvalitným materiálom je určite prírodné drevo. Drevený toaletný stolík bude vždy moderný, štýlový a nadčasový. Nakoľko ho nájdete aj v rôzných farbách, môžete si tak vybrať podľa vaších predstáv.

Moderný toaletný stolík v ružovej farbe s veľkou zásuvkou

Neviete sa rozhodnúť akú farbu si vybrať?

Na trhu je na výber široka škála farieb toaletných stolíkov. Jemne a čisto pôsobí biela farba. Nič nepokazí a naviac ju možno ľahko kombinovať s iným nábytkom. Biela farba je nadčasovou farbou a je aj najobľubenejšou. Toaletný stolík čiernej farby je znakom luxusu a elegancie. Do detskej izby, alebo dievčenskej sa hodí jemná, romantická ružová farba toaletného stolíka.

K vybaveniu stolíka patrí pohodlná stolička

Aby toaletný stolík splňal praktický účel nesmieme zabudnúť na stoličku. Samozrejme dôležité je aby bola dostatočne pohodlná aj pri dlhšom líčení. Môžme siahnúť po taburetke, tú už niektoré modely toaletných stolíkov ponúkajú v cene, alebo si dopriať maximálne pohodlie a zvoliť si kreslo.

Kozmetický stolík bielej farby s motívom srdca

Oživte svoju spálňu toaletným stolíkom

Vhodne zvolený toaletný stolík je určite dobrou voľbou pre každú dámu. Dokonale váš byt zútulní, osvieži a premení ho na štýlovo zariadený domov. Premeňte svoju spálňu na svoj vlastný kútik krásy s toaletným stolíkom z našej ponuky. Stačí si vybrať podľa svojho štýlu a vkusu.